Kamerahus

Sony α7R II

Sony α7R II med bakbelyst fullformat bildesensor

Definerer den neste dimensjonen!

Med en enestående og ny bildesensor.
Nå kommer det enda mer omfattende kvalitet inn i bildet.
Med verdens første bakbelyste 35mm fullformat CMOS-sensor med 42,4 megapiksler løfter Sony α7R II bilde-oppløsningen, følsomhet (opptil ISO 1024004) og rask respons til nye høyder.

Det raske hybrid-AF-systemets tette og ekstra brede fokalplan med fasegjenkjenning-AF holder et motiv i skarpt fokus i hele bildet, mens 5-akset bildestabilisering reduserer uklarhet som ellers har en tendens til å kjennetegne håndholdte bilder.

Høyoppløsningen er ytterligere forbedret med 4K-filmopptak med full pikselavlesning uten at søkeren går i svart.
Med så mye kvalitet pakket inn i et kompakt kamera er det innlysende at livet består av mer enn det som er synlig for det blotte øye.

Verdens første bakbelyste fullformatsensor

Høyere oppløsning, følsomhet og avlesningshastighet.
Som verdens første 35mm fullformat bildesensor med bakbelyst struktur forbedrer denne 42,4 megapikslers CMOS-sensoren effektiviteten til lyssamling og utvider kretsskalaen.
Og ved hjelp av et hurtigoverførende kobberledningslag leverer den data ca 3,5 ganger raskere, samtidig som den reduserer bildestøy for å avdekke fine detaljer i hvert bilde.

Raskere, smartere, mer realistisk behandling
BIONZ-X™-bildebehandlingsmotoren finjusterer effektivt og nøyaktig de enorme mengdene data fra den nye bildesensoren på 42,4 megapiksler – for mer realistiske, naturlige og klarere bilder med lite støy.

Nytt 14-biters ukomprimert RAW-format.
Nå med flere formatalternativer, for uslåelig kvalitet og rekkevidde på fargenyanser.

Klarere og mer livaktige bilder.
Avanserte funksjoner gir enda bedre oppløsning
Flott ytelse og en rekke nyskapende funksjoner.
Den nye bildesensoren i α7R II har hele 42,4 megapiksler, slik at du kan utforske verden i bemerkelsesverdig detalj, og kameraet har ingen optiske lavpassfiltre som kan redusere den høye oppløsningen. For å redusere uskarphet har kameraet en nyutviklet lukker for minimering av vibrasjon, og modus for stille fotografering eliminerer kameraristing fra lukkerbevegelser. Og vi lanserer stadig nye FE-objektiver, slik at du kan oppleve mer fra den enestående klare sensoren.

5-akset bildestabilisering i fullformatprakt.
Finjustert for sensorer med høy oppløsning.
For å optimalisere fordelen ved α7R IIs utrolig høye oppløsning, spesielt når du fotograferer uforutsigbar action eller er i bevegelse, bør fotograferingen være så stabil som mulig – ellers kan selv en liten kameraristing gi uskarpe bilder. Systemet med 5-akset bildestabilisering er finjustert for å matche α7R IIs ytelse med 42,4 megapiksler, slik at du kan zoome inn på fjerntliggende motiver, ta nærbilder og fange inn nattmotiver med minimal uklarhet på grunn av kameraristing – for mest mulig klare bilder.

4K-videokvalitet når nye høyder.

Den ultimate videoopplevelsen med høy oppløsning
Du skjønner at α7R II er optimalisert for opptak av 4K-video (QFHD: 3840 x 2160), spesielt i Super 35 mm-format, siden det behandler avlesningsdata fra hver piksel uten å slå sammen piksler, for å undertrykke ujevnheter og moaré effektivt. Videoene får merkbart skarpere, finere og mer subtile detaljer enn vanlige 4K-videoer.
α7R II er også det første fullformatkameraet som kan ta opp video i 4K-oppløsning i 35 mm fullformat, så du kan i større grad utnytte de mange mulighetene som den nyutviklede, bakbelyste fullformatsensoren gir.

XAVC S-format11 med høy bithastighet.

XAVC S-formatet støtter nå 4K-opptak ved en hastighet på opptil 100 Mbps samt Full HD-opptak ved 50 Mbps, så α7R II kan ta opp video fylt med svært detaljerte bevegelser.

Objektiver

Sony FE 24–70 mm F2.8 GM

Sony FE 24–70 mm F2.8 GM

Forbedret normalzoom
Profesjonell normalzoom med konstant største lysstyrke på F2.8 gjennom hele zoomomfanget, perfekt for portrett-, bryllup- og landskapsfotografering.

Som del av Sonys G Master-serie leverer dette objektivet høyoppløste bilder med eksepsjonelt fine detaljer og vakker bokeh, takket være GM-objektivenes kvalitetsoptikk som minimerer sfærisk aberrasjon.
Direct Drive SSM (DDSSM) gir stille og presis autofokus.

Dette objektivet gir nye kreative og kunstneriske muligheter. Dette overlegne objektivet kommer til å levere et fantastisk detaljnivå i mange år fremover. Den høyeste designstandarden noensinne leverer slående detaljnivå og teksturer.

De nye XA-elementene (ekstrem asfærisk) med en presisjon på 0,01 mikrometer fanger inn ekstraordinære og vakre bilder. Asfæriske linser er mye vanskeligere å fremstille enn vanlige sfæriske linser. XA-linseelementer oppnår ekstrem presisjon som eliminerer optiske lyter og gir den vakreste bokehen du noensinne har sett.

Alle aspektene ved objektiver i G Master-serien er forbedret for å kunne møte profesjonelle krav både i studio og ute i felten.
Du får ikke bare uovertrufne bilder, men også enestående hastighet, effektivitet og pålitelighet.
Bransjeledende utløserteknologi gir raskere og mer presis fokus i manuell eller automatisk modus.
Nøyaktig fokuspresisjon er med på å få frem det fulle potensialet i disse overlegne objektivene.
Solid konstruksjon, omfattende kontroll og støv- og fuktbestandig design er bare noen av funksjonene som sammen gir upåklagelig ytelse i enhver fotograferingssituasjon.

Fordeler:

 • Utviklet for dagens høyoppløste sensorer
 • Like raskt og lyssterkt ved alle brennvidder
 • Smidig og stille autofokus, perfekt til filming
 • Fukt- og støvtette
Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS

Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS

En uovertruffen F2.8-telefotozoom

Objektiver i G Master-serien har en praktfull blanding av ekstremt høy oppløsning og pen bokeh, som tar fotograferingen til nye høyder som tidligere var uoppnåelige.

Sony G Master Telezoom med Optical SteadyShot bildestabilisator og konstant lysstyrke på F2.8 gjennom hele zoomomfanget. Objektivet leverer høyoppløste bilder med eksepsjonell skarphet og vakker bokeh, takket være GM-seriens gode kontroll av sfærisk aberrasjon. Fire ED-linser og to Super ED-linser minimerer kromatisk aberrasjon ved alle brennvidder og Sony Nano AR Coating antirefleksbehandling motvirker lysflekker og «ghosting». Objektivet har en nærgrense på 96 cm som gir 0.25x forstørrelse. SSM (Super Sonic wave Motor) gir stille og presis autofokus Objektivet er fukt- og støvtettet.

Lys

Rotolight Neo

2 x Rotolight Neo

Rotolight Neo er en allsidig og kompakt kamera-belysning, med mykt lys og Rotolights spesielle runde lys-effekt. 50 graders lysvinkel med temperatur mellom 3150k til 6300k i 10k  intervaller. Ved hjelp av dimmer kan du justere  fra 0% – 100% i trinnlys styrke, slik at du enkelt får rett lysstyrke og farge etter dine krav og ønsker.

Et display på baksiden viser hvilken fargetemperatur du har, så du lett kan justere hvitbalansen eller matche annen belysning.

Den gir deg opp til 5 timer brenntid (3 timer på max-innstilling) med vanlige batterier.
Kan også brukes med AC adapter eller D-Tap Kabel.

Egenskaper: 

 • 120 stk dioder
 • 50 graders lysvinkel
 • Justerbar fargetemperatur, 3150k til 6300k i 10k intervall
 • Dimmbar 0-100%
 • Display viser fargetemperatur og lysstyrke.
 • Drives av 6x AA-Batterier
 • AC-adapter och D-Tap-kabel medfølger